Lajme flash

Preambul

Duke vlerësuar me objektivitet arritjet në fushën e sigurisë, kurrsesi nuk mund të fshehim gjendjen reale(...)

Preambul
Koordinatori Kombëtar Antitrafik
Koordinatori Kombëtar Antitrafik

Zyra e Koordinatorit Kombëtar kryen gjithë veprimtarinë e saj nëpërmjet Njësisë Antitrafik,(...)

Buletini Javor i MPB-së

Ky është Buletini Javor i punës së Policisë së Shtetit.

Buletini Javor i MPB-së
Shërbime për Publikun
Shërbime për Publikun

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do të varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë,(...)

Buletini Mujor i MPB-së

Buletinet e punës së përmuajshme të Policisë së Shtetit.

Buletini Mujor i MPB-së

Policia e Shtetit

Policia e Shtetit

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit

Më shumë
Shqipëria Jo Duhanit

Shqipëria Jo Duhanit

Eja t’i themi së bashku NDAL duhanit!  #ShqipëriaPaDuhan

 

 

 

 

Nisma "Shqipëria Jo Duhanit" ka si qëllim kryesor uljen e nivelit të duhanpirjes në vend, dhe si rrjedhojë, dëmtimet e shëndetit publik nga përdorimi i duhanit, duke gërshetuar masat dhe nismat administrative e operacionale të agjencive shtetërore ligjzbatuese me përfshirjen sa më të gjerë të(...)

Më shumë
e - Albania

e - Albania

Shërbimet që ofrohen për administratën publike, qytetarët, biznesin.

Më shumë
Shpenzimet e M.P.B

Shpenzimet e M.P.B

Shpenzimet e Ministrisë së Punëve të Brendshme

Më shumë
SH.Ç.B.A.

SH.Ç.B.A.

Shёrbimi pёr Çёshtjet e Brendshme dhe Ankesat  - Misioni: T’i garantojë komunitetit një shërbim policor të përgjegjshëm

 

 

Më shumë

Video

Foto

Tahiri: Të shkojmë tek shkaqet e kriminalitetit, mbi 50 % e vrasjeve në familje

Tahiri: Të shkojmë tek shkaqet e kriminalitetit, mbi 50 % e vrasjeve në familje

Zyra e Koordinatorit Kombëtar për Çështje të Luftës kundër Trafikimit të Personave, duke marrë në konsideratë rëndësinë potenciale që ka Strategjia dhe plani i veprimit antitrafik, si një instrument që mbledh bashkë të gjithë aktorët e interesuar shtetërorë dhe joshtetërorë, si edhe partnerët ndërkombëtarë, sfidat e ngritura për një qasje të frytshme dhe të(...)
Shih foto galeri