Kontakt

TELEFON:  0800 90 90

EMAIL: ministriaebrendshme@gmail.com

 

 

* Të gjitha fushat janë të detyrueshme
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Berat, Tiranë, dhe Gjirokastër dhe Fier. 21-07-2017