Dokumenta

Projektligj "Per dhenie amnistie"

Postuar më: 09 Dhjetor 2016
Për çdo propozim apo sugjerim mbi projektligjin ju mund të shkruani në adresën e saj Silena.Tola@punetebrendshme.gov.al

Projektligji "Per ankandin publik, te ndryshuar"

Postuar më: 28 Nëntor 2016
Për çdo propozim apo sugjerim mbi projektligjin ju mund të shkruani në adresën e saj Silena.Tola@punetebrendshme.gov.al
Tryezë konsultimi me tregtarët e shitjes me pakicë të karburanteve

Tryezë konsultimi me tregtarët e shitjes me pakicë të karburanteve

Postuar më: 24 Tetor 2016
Ministria e Punëve të Brendshme organizoi nje konsultimin publik mbi marrjen e masave shtesë të sigurisë me teme: SIGURIA SUKSES PËR BIZNESIN.

Propozim për ndryshime në Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia

Postuar më: 20 Tetor 2016
Ministri Tahiri: Në përgjigje të problematikave që janë hasur në zbatim të legjislacionit penal në lidhje me veprat penale në fushën e drogës, propozoj disa ndryshime në Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia për veprat penale në fushën e(...)

Ligji Nr.108/2013 'Për të Huajt', ndryshime dhe shtesa

Postuar më: 15 Maj 2016
Ligji Nr.108/2013 'Për të Huajt', ndryshime dhe shtesa
Konsultimi publik per projektligjin per "Komunikimet elektronike"

Konsultimi publik per projektligjin per "Komunikimet elektronike"

Postuar më: 06 Maj 2016
Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Haki Çako, përfaqësues nga MPB dhe Policia e Shtetit zhvilluan sot një takim me operatorë telefonikë, në kuadër të konsultimit me grupet e interesit mbi(...)
Selanik: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Selanik: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Postuar më: 22 Prill 2016
Në kuadër të vizitës në Selanik, ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, ministri i Jashtëm Ditmir Bushati dhe deputetë të Komisionit parlamentar të Sigurisë zhvilluan një takim me komunitetin shqiptar që jeton në Greqinë e(...)