Dokumenta

Ligji Nr.108/2013 'Për të Huajt', ndryshime dhe shtesa

Postuar më: 15 Maj 2016
Ligji Nr.108/2013 'Për të Huajt', ndryshime dhe shtesa
Konsultimi publik per projektligjin per "Komunikimet elektronike"

Konsultimi publik per projektligjin per "Komunikimet elektronike"

Postuar më: 06 Maj 2016
Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Haki Çako, përfaqësues nga MPB dhe Policia e Shtetit zhvilluan sot një takim me operatorë telefonikë, në kuadër të konsultimit me grupet e interesit mbi(...)
Selanik: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Selanik: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Postuar më: 22 Prill 2016
Në kuadër të vizitës në Selanik, ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, ministri i Jashtëm Ditmir Bushati dhe deputetë të Komisionit parlamentar të Sigurisë zhvilluan një takim me komunitetin shqiptar që jeton në Greqinë e(...)
Athinë: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Athinë: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Postuar më: 07 Prill 2016
Greqi – Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri ka zhvilluar në Athinë një takim konsultativ për ligjin Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit.
Konsultimi për projektin e "Popullimit" ne Lezhe

Konsultimi për projektin e "Popullimit" ne Lezhe

Postuar më: 05 Prill 2016
Prononcimi i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri pas takimit me Prefektin dhe strukturat vendore administrative të qarkut Lezhë, ku u diskutuan hapat konkretë për realizimin e procesit të "Popullimit": Patëm një takim me(...)
Konsultimi për projektligjin "Për sigurinë publike"

Konsultimi për projektligjin "Për sigurinë publike"

Postuar më: 11 Nëntor 2015
Në zbatim të ligjit, aktiviteti u njoftua nëpërmjet publikimit në faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme si dhe u dërguan ftesa zyrtare nëpërmjet postës elektronike.

Koordinatori për konsultimin publik

Postuar më: 30 Dhjetor 2014
Koordinatori i Ministrisë së Punëve të Brendshme për Konsultimin publik të akteve ligjore është Znj. Silena Tola.