Dokumenta

Udhëzimi për hartimin dhe shpalljen e listave zgjedhore të Qershorit 2017

Postuar më: 09 Dhjetor 2016
Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri në bazë të detyrimeve të Kodit Zgjedhor ka nxjerr udhëzimin për procedurat e hartimit të listave të zgjedhësve, për zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit 2017.