The Cabinet

Aleksandër ÇAVO

Drejtor i Kabinetit

Mentor BEQA

Këshilltar

Minushe LAZAJ

Këshilltar

Aleks HAJDARI

Këshilltar

Muhamet RRUMBULLAKU

Këshilltar

Lavdrim LITA

Këshilltar

Shkëlzen BYBERI

Këshilltar

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Berat, Tiranë, dhe Gjirokastër dhe Fier. 21-07-2017
Të rejat e fundit