OSBE: Përgëzim Policisë për kapjen e kanabisit, të vijojë lufta kundër narkotrafikut dhe pasurive kriminale

Postuar më: 24 Shkurt 2017
24 Shkurt, Tiranë – Prononcimi i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri dhe Ambasadorit të OSBE në Shqipëri Bernd Borchardt, në kuadër të luftës kundër kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotikëve:

Tahiri: Ky është viti deciziv që shkëputemi nga fenomeni i kanabisit

Postuar më: 24 Shkurt 2017
24 Shkurt, Tiranë – Fjala e ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri gjatë aktivitetit prezantues të Projektit Suedez “SIDA” mbi policimin në komunitet:

"Zgjidhja për një Shqipëri më të mirë, më të sigurt është Reforma në Drejtësi"

Postuar më: 21 Shkurt 2017
21 Shkurt, Tiranë – Fjala e ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri gjatë aktivitetit “Promovimi i Femrës në Policinë e Shtetit”, ku morën Kryeministri Edi Rama, zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme, drejtues të lartë dhe përfaqësuese femra të Policisë së Shtetit:

Operacione policore në mbrojtje të trashëgimisë arkeologjike, vijim i qasjes për të bërë shtet

Postuar më: 20 Shkurt 2017
20 Shkurt, Fier – Pas operacionit policor ku u gjetën 264 objekte të vjedhura në Parkun Arkeologjik, ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri zhvilloi në Apolloni, në kuadër të mbrojtjes së trashëgimisë arkeologjike, një bashkëbisedimi me nxënës, me pjesëmarrjen e ministres së Kulturës, Mirela Kumbaro dhe Kryetarit të Bashkisë Fier, Armando Subashi

Për një Shqipëri më të sigurt, të cilën e bëjmë të gjithë bashkë

Postuar më: 17 Shkurt 2017
17 Shkurt, Lushnje – Fjala e ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri gjatë bashkëbisedimit me SHPSF

Qeveria suedeze 3.3 milion euro mbështetje për Policinë e Shtetit

Postuar më: 16 Shkurt 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri ka firmosur marrëveshjen për projektin e financuar nga qeveria e Suedisë, për “Forcimin e Policimit në Komunitet, 2017 - 2020”.

Policia arreston autorët e dyshuar të 2 grabitjeve me armë të vlerave monetare

Postuar më: 14 Shkurt 2017
Drejtoria e Policisë Tiranë, Drejtoria Kundër Krimeve të Rënda në Drejtorinë e Policisë së Shtetit në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, në kuadër të operacionit “Patriot”, pas hetimeve intensive, zbuluan, dokumentuan dhe arrestuan autorët e dy grabitjeve të vlerave monetare bankare në transport, në aksin Tiranë- Rinas.

Tahiri nga Elbasani bën thirrje: Dorëzoni armët, nuk i duhen njeriu!

Postuar më: 14 Shkurt 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri ka ndjekur nga afër dorëzimin vullnetar të armëve në Njësinë Administrative, Papër në Elbasan. Në këtë njësi qytetarët i janë përgjigjur pozitivisht fushatës Shqipëria pa armë.

Shqipëria e punës: Infrastrukturë, burime njerëzore, trajnime e shërbime të përmirësuara

Postuar më: 13 Shkurt 2017
Prononcimi i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri gjatë ceremonisë së nisjes të punimeve për rindërtimin e Komisariatit nr. 6, në Kombinat:

Urgjenca Mjekësore, Beqaj dhe Tahiri: Shërbimi i ri 24-orë, tashmë më pranë qytetarëve të Kombinatit

Postuar më: 12 Shkurt 2017
Ministri i Shëndetësisë dhe Ministri i Punëve të Brendshme inspektojnë QSH nr. 6 në zonën e Kombinatit, Tiranë Tahiri: Shërbim në kohë rekord për banorët e Kombinatit Beqaj: Shërbimi i ri 24-orë i urgjencës mjekësore, tashmë më pranë qytetarëve. Brenda Prillit rinovojmë flotën e autoambulancave të Tiranës
24 Shkurt, Tiranë – Prononcimi i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri dhe Ambasadorit të OSBE në Shqipëri Bernd Borchardt, në(...) 24-02-2017