Takime dhe aktivitete

21

22

23

24

Asnjë aktivitet për këtë datë
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Berat, Tiranë, dhe Gjirokastër dhe Fier. 21-07-2017