MPB reagon pas protestës së opozitës

Postuar më: 13 Maj 2017
Ditën e sotme, 13 maj 2017, Partia Demokratike dhe aleatët e saj, organizuan një protestë të paralajmëruar në kryeqytet, e cila u zhvillua në normalitet dhe pa asnjë incident, në përputhje me ligjin nr.8773, datë 23.04.2001 “Për tubimet”.

Vlerësim për strukturat e Policisë e Gardës, për menaxhimin dhe sigurinë në festën e Pashkëve

Postuar më: 17 Prill 2017
Festimet me rastin e ditës së Pashkëve, si rrallë herë u shoqëruan nga një angazhim i posaçëm i forcave të Policisë së Shtetit dhe të Gardës së Republikës.

Deklaratë e MPB - Mbi spekullimet mediatike dhe përbaltjen e Policisë

Postuar më: 04 Tetor 2016
Lidhur me lajmin e publikuar në median online “360grade.al” e më pas rimarrë edhe nga portale të tjera, mbi egzistencën e një raporti sekret për kultivimin e drogës në Shqipëri, Ministria e Punëve të Brendshme bën me dije se ky lajm është tërësisht i pavërtetë. Ai që është cilësuar si raport sekret, është vetëm vazhdim i "dokumentave" të fabrikuara e të sajuara qëllimisht‎ për të shpifur e hedhur baltë mbi punën e Policisë.të tyre.

Deklaratë e MPB - Disa pyetje që presin përgjigje nga PD

Postuar më: 16 Shtator 2016
Nuk ka asgjë të re në deklaratat e Partisë Demokratike dhe të deputetit Flamur Noka. Edhe kjo e sotmja i shtohet tufës së mbi 2.000 deklaratave kundër Ministrit të Punëve të Brendshme për të përbaltur figurën e punën e tij dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme.

“PD kërkon vetëm të përbaltë punën e Policisë së Shtetit”

Postuar më: 18 Gusht 2016
Në mënyrë të përsëritur dhe të përditshme Partia Demokratike publikon nga salla e saj e konferencave të shtypit një fletë-rrufe akuzash false dhe denigruese, ndaj Policisë së Shtetit e drejtuesve të saj.

Gjeni emrin në listen e zgjedhësve, Bashkia Dibër

Postuar më: 10 Gusht 2016
Per plotesimin e detyrimeve te Kodit Zgjedhor DPGJC ka publikuar online listat e zgjedhesve per Kryetar te Bashkise Diber, te dates 11 shtator 2016

Shqipëria në Raportin e UNODC për drogën i referohet periudhës 2009–2012, ja faktet

Postuar më: 11 Korrik 2016
Raporti i UNODC (Zyra e Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimi) për drogën, parashtron shifrat krahasimore të kultivimit të narkotikëve në mbarë globin. Megjithatë ai nuk përshkruan dhe paraqet masat e marra nga qeveritë, në luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të drogës.

“Beteja për ta bërë Shqipërinë më të drejtë duke reformuar sistemin e drejtësisë, sapo ka nisur”

Postuar më: 16 Qershor 2016
“Beteja për ta bërë Shqipërinë më të drejtë duke reformuar sistemin e drejtësisë, sapo ka nisur” Prononcimi për media i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, pas vendimit të Gjykatës së Apelit Tiranë, që hoqi masën e pezullimit nga detyra të Drejtorit të Policisë së Shtetit Haki Çako:

Tahiri: Presidenti të kthejë përgjigje për skandalet me drejtësinë

Postuar më: 09 Qershor 2016
Deklarata për media e ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri – 9 qershor: Pas denoncimit tim dje, të skandalit në Gjykatën e Tiranës për ekzekutimin antiligjor, në kundërshtim me rregullat dhe jashtë procedurave të shortit të Gjykatës së Tiranës, gjyqtari që duhet të gjykonte kërkesën e Prokurorisë për pezullimin e Drejtorit të Policisë Haki Çako dhe përcaktimin jashtë ligjit, jashtë rregullave dhe jashtë shortit të gjyqtarit Arjan Aliaj, fatmirësisht Gjykata e Tiranës pranoi se skandali ekziston, por gjyqtari është zëvendësuar dhe është përzgjedhur gjyqtari Arjan Aliaj, sepse gjyqtari tjetër kishte probleme shëndetësore.

KiE vlerëson progresin e Shqipërisë për masat anti-trafikim

Postuar më: 04 Qershor 2016
Këshilli i Europës, përshëndet Shqipërinë për progresin e dukshëm në Masat kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore. Kam kënaqësinë të ndaj me ju konkluzionet e Progres- Raportit të Këshillit të Europës, për Shqipërinë lidhur me masat e marra në luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore, miratuar më 23 maj 2016 dhe publikuar dje.
Ditën e sotme, 13 maj 2017, Partia Demokratike dhe aleatët e saj, organizuan një protestë të paralajmëruar në kryeqytet, e cila u zhvillua në(...) 13-05-2017