Prioritetet/Ministri Demiraj, takim me drejtuesit e Policisë së Shtetit

Postuar më: 24 Maj 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj ka zhvilluar një takim me drejtuesit kryesorë të Policisë në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, ku përcolli disa mesazhe dhe shpalosi prioritetet kryesore të mandatit të tij.

Publikohet lista përfundimtare e zgjedhësve, për procesin zgjedhor të 25 Qershorit

Postuar më: 24 Maj 2017
Ministria e Punëve të Brendshme ka publikuar Listën Përfundimtare të Zgjedhësve për zgjedhjet e përgjithshme të datës 25 Qershor 2017. Të drejtën e votës e kanë 3.452.308 shtetas. Ndër ta, 136.239 zgjedhës votojnë për herë të parë. 51 % e zgjedhësve janë meshkuj dhe 49 % femra.

EC: Stërvitje për reagimin e përbashkët kundër incidentit me lëndë kimike

Postuar më: 23 Maj 2017
Reagimi i Strukturave të Përgjigjes së Parë në Incidentet që shkaktohen nga lëndët kimike ishte qëllimi i stërvitjes që u zhvillua nga Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile, pranë MPB. Stërvitja u zhvillua në datë 23 maj nga ora 09.00 deri në orën 13.00 në segmentin rrugor Kodër Kashar-Rinas në mjediset e Universitetit ‘’Epoka’’.

Ministri Demiraj betohet tek Presidenti i Republikës

Postuar më: 22 Maj 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj dhe ministrat e rinj të kabinetit qeveritar betohen para Presidentit Nishani

Udhëzimi i ministrit për listat e zgjedhjeve 2017

Postuar më: 22 Maj 2017
Publikohet udhëzimi i ministrit për listat e zgjedhjeve 2017. Për zbatimin e këtij udhëzimi ngarkohet Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, përgjegjësit e zyrave të gjendjes civile në njësitë administrative, si dhe institucionet e tjera shtetërore që parashikohen në Kodin Zgjedhor. Ky udhëzim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në fletoren zyrtare.

Itali - Xhafaj takim me ministrin e Brendshëm dhe Prokurorin Kombëtar Antimafia

Postuar më: 18 Maj 2017
Me ftesë të Ministrit të Brendshëm të Italisë Marco Minniti, ministri i Punëve të Brendshme Fatmir Xhafaj zhvilloi një vizitë zyrtare në Ministrinë e Brendshme italiane (Viminale).

Aktivitetet e programuara nga Drejtoria e Policisë së Shtetit për periudhën Maj - Korrik 2017

Postuar më: 16 Maj 2017
Aktivitetet e programuara nga Drejtoria e Policisë së Shtetit për periudhën Maj -Korrik 2017

“Policia në funksion të respektimit e garantimit të ligjit, që garantojnë zgjedhjet”

Postuar më: 10 Maj 2017
Shkodër – Ministri i Punëve të Brendshme mori sot pjesë në inaugurimin e Gjykatës së Apelit në Shkodër. Pas ceremonisë, ai iu përgjigj interesit të gazetarëve në këtë prononcim për mediat.

Durrës, ministri Xhafaj takim me Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë

Postuar më: 09 Maj 2017
Durrës - Ministri i Punëve të Brendshme Fatmir Xhafaj ka zhvilluar një takim me të gjitha strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës, ku ka folur rreth prioriteteve të punës së efektivave të Policisë, me theks të veçantë për sigurinë publike gjatë procesit zgjedhor si dhe për luftën kundër narkotikëve. Në takim, Ministri Xhafaj shoqërohej nga Drejtori i Policisë së Shtetit Haki Çako.

Ministri Xhafaj i ftuar në emisionin Top Story

Postuar më: 08 Maj 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Fatmir Xhafaj, i ftuar në emisionin ‘Top Story’, në Top Channel – 8 maj 2017 Sokol Balla: Mirë se erdhët në Top Story. Sot është 8 Maji dhe normalist duhet të kishim folur për zgjedhjet e Kavajës. Që nuk u mbajtën për shkak të tërheqjes së kandidatit të vetëm zyrtar, atë të Partisë Socialiste nga ana e mazhorancës dhe personalisht nga Kryeministri Edi Rama. Natyrisht në atë konferencë për shtyp u thanë dhe u deklaruan dhe gjëra të tjera si – ajo më e rëndësishma do thoja unë dhe më dramatikja – fakti se qeveria dispononte prova se kishte një plan për destabilizimin e situatës në qytetin e Kavajës. Natyrisht në këtë klimë kur opinionet kanë qenë pro dhe kundër dhe ndaj KM Rama, shtohen dilemat: nëse ka patur një tërheqje të parë, a do të ketë dhe një tjetër? Pra a do të vihen në dyshim zgjedhjet e 18 Qershorit, tashmë kur duket se jo vetëm Partia Demokratike dhe aleatët e saj nuk do të marrin pjesë në to, por nisur dhe nga ngjarjet e paralamërimet për Kavajën ankthi dhe dilemat janë shtuar po nga pikëpamja e sigurisë e destabiliteti? Dhe a ka elementë të tjerë që janë të interesuar të shfrytëzojnë këtë destabilitet politik për qëllime të tjera?
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj ka zhvilluar një takim me drejtuesit kryesorë të Policisë në Drejtorinë e Përgjithshme të(...) 24-05-2017