Medalje nderi për ish-oficerin Artan Cuku

Postuar më: 14 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj i jep ish-Drejtuesit të Strukturave të Policisë së Shtetit, Artan Cukut (Pas vdekjes) Medaljen e Nderit, me motivacionin:

Zv/ministrat e Brendshëm Çipa dhe Voda takim me zv/shefen e ODIHR, Lemos

Postuar më: 13 Qershor 2017
Zv/ministrat e Punëve të Brendshme Rovena Voda dhe Stefan Çipa zhvilluan sot një takim me zv/shefen e misionit të OSBE-ODIHR në Shqipëri Polyna Lemos dhe ekspertin për sigurinë në këtë mision, Laszlo Belagyi.

Ministri Demiraj pret ambasadorin e Austrisë

Postuar më: 13 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj priti në takim Ambasadorin e Austrisë, Johann Sattler, me të cilin biseduan rreth bashkëpunimit të shkëlqyer dy palësh në fushën e sigurisë.

Prezantohet grupi i drejtimit policor për menaxhimin e procesit zgjedhor 25 Qershor

Postuar më: 13 Qershor 2017
Në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit është zhvilluar një takim prezantues, me grupin e drejtimit për menaxhimin e masave të sigurisë për procesin zgjedhor Qershor 2017, si dhe për të falënderuar prezencën e OSBE-së, për ndihmën e vazhdueshme dhe shumë të vlefshme dhënë Policisë së Shtetit në trajnimin e punonjësve të Policisë si dhe të prodhimit të "Librit të Xhepit - Kujtesë Detyrat e Policisë së Shtetit në Proceset Zgjedhore".

Ministri Demiraj pret drejtuesit e misionit te OSBE-ODIHR

Postuar më: 12 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj priti ambasadorin Peter Tejler, kreu i misionit të vëzhguesve të OSBE-ODHIR dhe Polyna Lemos, zëvendës/kreu i misionit.

Dita ndërkombëtare kundër punës së fëmijëve - Aktivitet në Elbasan

Postuar më: 12 Qershor 2017
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare kundër Punës së Fëmijëve, Ministria e Punëve të Brendshme, në bashkëpunim me Agjencinë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës dhe Prezencën e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE, zhvilluan një takim me përfituesit dhe stafin e Qendrës “Tjetër Vizion”, Elbasan.

Arrestohet autori i dyshuar i vrasjes së ish-oficerit Cuku

Postuar më: 11 Qershor 2017
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Haki Çako, së bashku me Prokurorin e Krimeve të Rënda Henrik Ligori, konferencë për media pas arrestimit të autorit të dyshuar të vrasjes së ish-oficerit të Policisë së Shtetit Artan Cuku:

Ministri Demiraj takime në Policinë e Dibrës dhe Kukësit

Postuar më: 09 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj zhvilloi takime në Drejtoritë e Policisë në Kukës dhe Dibër për të trajtuar masat për një proces zgjedhor të paprekshëm dhe me standarde evropiane, si dhe parandalim të përdorimit të parave me burim kriminal në blerjen e votës.

Weekly newsletter, Albanian Ministry Of Internal Affairs

Postuar më: 08 Qershor 2017
Newsletter, Albanian Ministry Of Internal Affairs Weekly Newsletter Nr. 2 — June 2017

Ministri Demiraj takon kreun e OSBE në Shqipëri, Bernd Borchardt

Postuar më: 08 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj priti në një takim kreun e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Bernd Borchardt me të cilin biseduan rreth plotësimit të standardeve të larta në procesin zgjedhor.
Policisa e Shtetit, për të përmbushur detyrat e saj të përcaktuara në Ligjin për Policinë e Shtetit dhe në Kodin Zgjedhor në drejtim të(...) 27-06-2017