FOTO - Partnerët vlerësojnë aksionin e Policisë në Lazarat - Ministria e Brendshme
Postuar më: 16/09/2014

FOTO – Partnerët vlerësojnë aksionin e Policisë në Lazarat

Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri së bashku me Drejtorin për Ballkanin Perëndimor dhe Zgjerimin në Ministrinë e Jashtme të Britanisë së Madhe, Owen Jenkins dhe ambasadorin e Britanisë së Madhe në Tiranë Nicholas Cannon, ishin për një vizitë në fshatin Lazarat.

Vizita ishte një mundësi për të shqyrtuar kapacitetet e zhvillimit të zonës nëpërmjet veprimtarive të ligjshme ekonomike.