Operacioni anti-kanabis ka vijuar edhe këtë fundjavë në zonën e Dukagjinit, nga policia lokale dhe FNSH - Ministria e Brendshme
Postuar më: 24/08/2015

Operacioni anti-kanabis ka vijuar edhe këtë fundjavë në zonën e Dukagjinit, nga policia lokale dhe FNSH